Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Variant på skånsk lertallrikasill

Publicerat måndag 16 juni 2003 kl 10.24
I Meny vecka 25 2003
200 g matjesfiléer 1 liten färsk gul lök 50 g smör Lägg upp sillen på ett fat. Hacka löken och lägg ovanpå. Bryn smöret och häll det fräsande hett ovanpå sill och lök. Njut med färsk potatis. Sanna Töringe
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".