Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Jordgubbar Romanov

Publicerat måndag 16 juni 2003 kl 10.33
I Meny vecka 25
1 l jordgubbar 2 msk strösocker 3 msk citruslikör, t.ex. cointreau eventuellt också saften av ½ apelsin Skölj jordgubbarna, rensa dem och skär dem i skivor eller halvor. Blanda försiktigt med socker, sprit och saften av apelsinen. Låt stå i ett par timmar, men blanda gärna ett par gånger under tiden. Servera med grädde eller glass.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".