Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Laxwallenbergare

Publicerat onsdag 18 juni 2003 kl 15.45
I Meny vecka 25 2003
Ger 15 st: 1½ kg laxfilé 2 ägg 7½ dl vispgrädde salt Mixa lax och salt 1 minut i en matberedare. Tillsätt äggen och mixa tills det blir en slät smet. Häll i grädden, lite i taget, medan mixern är igång. Forma smeten till lagom stora ”biffar”, ca 150g. Stek på svag värme i smör tills de fått en gyllenrosa färg. Servera med skirat smör, nypotatis, citron & en härlig sallad! Går utmärkt att frysa. Smaklig spis! Skanörs Fiskrögeri

Mer om …

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.