Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Bäsk

Publicerat onsdag 18 juni 2003 kl 15.46
I Meny vecka 25 2003
1 flaska brännvin special 1 kvist malört 1 stor tesked honung Börja med att slå av några centiliter av brännvinet ur flaskan så att de andra ingredienserna får plats. Lägg ner malörtskvisten i brännvinsflaskan och fyll på med honungen. Låt stå och dra 5-7 dagar i rumstemperatur. Vänd flaskan då och då. Sila. Klar att njutas! Skanörs Fiskrögeri
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".