Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Jul i Meny (v 51)

Publicerat onsdag 17 december 2008 kl 10.30

Karin Fransson lägger in julsill och bjuder på en grön jultallrik. Leif Mannerström gör Janssons frestelselse och så blir det bak av vörtbröd.

Karin Fransson lägger in julsillen, gratinerar skinkan och bjuder på en grön julltallrik.

Leif Mannerström gör en Janssons frestelse till julbordet och Mat-Niklas Ekstedt doppar i grytan.

Mästerkonditorn Jan Hedh bakar vörtbröd och sedan får vi höra hur Svenson, Svensson d v s Susanne Reuter och Allan Svensson firar jul.

Programledare: Sven Ekberg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".