Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Jordgubbsbuffé, 8 port

Publicerat onsdag 25 juni 2003 kl 10.52
I meny vecka 26, 2003
6 l färska jordgubbar vispad grädde vaniljglass crème fraiche rött vin whisky, helst single malt konjak torr champagne färskpressad saft från citron färskpressad saft från apelsin färskpressad saft från grapefrukt strösocker farinsocker råsocker smält choklad svartpeppar ur kvarn Rensa jordgubbarna och skölj dem hastigt om det behövs, halvera de största. Ställ i ordning skålar med de tillbehör som valts. Mängderna kan man höfta till. Ställ fram jordgubbarna. Doppa och ät med händerna. Jens Linder ur boken 'Bara Bär'
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".