Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Krusbärssås till makrill

Publicerat torsdag 3 juli 2003 kl 13.14
Jens Linder ur boken 'Bara Bär' I Meny vecka 27 2003
4 port ½ liter färska omogna krusbär 3 dl vatten 1 tsk salt vitpeppar ur kvarn riven muskot 1 dl vispgrädde Snoppa krusbären och skölj dem noga. Lägg dem i kokande saltat vatten. Låt sjuda tills de mjuknat, det tar cirka 20 minuter. Kör i mixer till ett slätt mos. Lägg i kastrull med salt, vitpeppar, muskot och grädde. Koka upp och smaka av. Servera såsen varm.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".