Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Krusbärssås till makrill

Publicerat torsdag 3 juli 2003 kl 13.14
Jens Linder ur boken 'Bara Bär' I Meny vecka 27 2003
4 port ½ liter färska omogna krusbär 3 dl vatten 1 tsk salt vitpeppar ur kvarn riven muskot 1 dl vispgrädde Snoppa krusbären och skölj dem noga. Lägg dem i kokande saltat vatten. Låt sjuda tills de mjuknat, det tar cirka 20 minuter. Kör i mixer till ett slätt mos. Lägg i kastrull med salt, vitpeppar, muskot och grädde. Koka upp och smaka av. Servera såsen varm.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.