Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny bjuder på saffranskaka, fjällröding och kanadagås (v 3)

Publicerat onsdag 14 januari 2009 kl 13.50
Fjällröding

Monika Ahlberg bjuder Menys lyssnare på  saffranskaka med hjortron och honungsnötter.

Gäst- och  fjällkocken Per Eriksson Broms i Storhogna tillagar fjällröding.

Susanne Johnsson har gås på menyn - Kanadagås.

Vi i besöker också förskolan Ekbacken i Hammarby Sjöstad där kocken Jesper Värn kastat ut allt konstgjort och  lagar mat från grunden på riktiga råvaror.

Programledare: Sven Ekberg


 

Vinnare i förra veckans Matfrågan 

Rätt svar: Bernhard Nord

Vinnare:
Holger Gyllare, Östersund
Heléne Lindberg, Kinna
Majken Ström, Lerum
Arne Åström, Bergsjö 

Rätt svar vill vi ha senast onsdagen den 21 januari.         
Adressen är meny@sr.se Skriv tävling i ämnesrutan.

Ny Matfrågan:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".