Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Pernilla Kamras tårtmousse till Sara och Kristina

Publicerat onsdag 9 juli 2003 kl 15.09

Meny vecka 29 2003

Mousse:
4 äggulor
3 dl grädde
2 dl jordgubbspuré eller flädersaft (eller vad man vill)
1 dl strösocker
5 blad gelatin, blötlagda
ev. 2 dl hela bär
Vispa ägg och socker vitt. Vispa grädden. Blanda ägg- och sockerblandningen och grädden. Smält de blötlagda gelatinbladen (det står på förpackningen hur man gör). Blanda med purén eller saften. Blanda ner i ägg- och gräddsmeten. Ställ in moussen i kylskåp, gärna dagen före.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.