Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Stångkorv special

Publicerat fredag 1 november 2002 kl 16.12
Agneta Falk

Agneta Falk
Menys gästkock november 2002

4 stångkorvar
2 gula lökar
8 kokta potatisar
2 msk smör
3 msk mejram
1 msk timjan
5 stänk röd Tabasco
salt, nymald vitpeppar

Skär potatisen i små fyrkanter. (Det finns färdigtärnad djupfryst potatis, som går utmärkt att använda). Ta bort skinnet på korvarna. Bryn nu löken och potatisen tillsammans med smöret. Blanda försiktigt ner korvinnehållet och låt blandningen brynas. Krydda. Servera med stekta ägg, inlagda skivade rödbetor samt någon god stark och söt senap t.ex. Västervikssenap.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".