Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Kräftströmming

Publicerat måndag 1 december 2003 kl 12.58

Jörgen Folkesson Stuvenäs Gästgiveri,
Gästkock december 2003

400 g strömmingsfilé
Sås:
ca ½ l tomatjuice
dillfrö
salt och peppar
Rulla strömmingen med skinnsidan inåt och lägg in den i en ugnsfast form. Strö över dillfrön, salt och peppar. Häll på tomatjuice. Baka i ugnen i ca 20 minuter på 175º. Låt svalna och garnera med lite kräftstjärtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".