Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Färskostsufflé med basilika och jordgubbar

Publicerat tisdag 1 april 2003 kl 13.41

Stefan Holmström, Mahults Herrgård
Menys gästkock april 2003

6 äggulor
4 äggvitor
3 dl gourmetkesella
4 msk maizenamjöl
½ vaniljstång
ljummet smör till formarna
Tillbehör:
10 jordgubbar
6 basilikablad
2 msk citronolja
2 msk strösocker
4 dl grädde
Hacka jordgubbarna. Strimla basilikan. Vispa grädden med oljan och strösockret. Blanda i jordgubbarna och basilikan. Serveras kallt till den varma sufflén.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".