Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rökt ålmousse med gammeldansk

Publicerat onsdag 1 december 2004 kl 14.55

Niklas Ekstedt
Menys julgästkock 2004

200 g plockat rökt ålkött 
2 msk crème fraiche
1 msk gammeldansk

Kör den rökta ålen med crème fraiche i en mixer med salt och peppar, kör den tills du får en slät mousse.  Servera med lite gammeldansk på toppen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".