Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Dopp i grytan

Publicerat onsdag 1 december 2004 kl 14.56

Niklas Ekstedt
Menys julgästkock 2004

4 skivor grovt bröd
200 g oxkött
5 dl kalv buljong  
100 g blandade rotfrukter 
timjan, rosmarin, stjärnanis, koriander, nejlikor
salt och lite peppar
schalottenlök 

Stek köttet i en varm panna med löken, kryddorna och rotfrukterna. Slå på buljongen och låt koka i ca 20 minuter. Doppa sedan med brödet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".