Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Revben i kryddblandning

Publicerat onsdag 1 december 2004 kl 15.00

NIklas Ekstedt
Menys julgästkock 2004

500 g färska revben
nejlikor
kanel
stjärnanis
peppar och salt
olivolja 

Blanda alla kryddorna i en mortel och krossa dem till pulver. Pensla revbenen med olivolja, grädda sedan på 180 grader i ugnen i ca 20 minuter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".