Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Salsa på bondböna och pancetta

Publicerat torsdag 1 januari 2004 kl 15.51

Magnus Johansson
Menys Gästkock januari 2004

50 g tärnad pancetta (eller sidfläsk)
1 hackad schalottenlök
100 g förvällda bondbönor
tärnat kött av två tomater G
ott att servera till en soppa eller på en bruchetta. Bryn pancettan i en het panna. Tillsätt löken och fräs den mjuk. Blanda i bönor och tomatköttet och koka ihop i ett par minuter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".