Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Tzatsiki

Publicerat lördag 1 mars 2003 kl 16.17

Magnus Lindström
Menys gästkock mars 2003

½ skalad gurka
½ dl avhängd matlagningsyoghurt
½ vitlöksklyfta, pressad
salt svartpeppar
Riv gurkan och häng av i sil så att vätskan försvinner. Blanda med yoghurt, vitlök och smaksätt med salt och svartpeppar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".