Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Räkor med ägg och pepparrot

Publicerat torsdag 1 december 2005 kl 15.36

Jul med Stefan och Andreas
I Meny 2005

4 portioner

2 dl räkor, stora, skalade
1 kokt ägg, medium
2 msk gräslök, fint skuren
½ dl majonnäs, och givetvis hemgjord
½ dl crème fraiche
1 msk fint riven pepparrot
1 tsk citronsaft
salt och peppar från kvarn 

Blanda samman räkor med majonnäs och crème fraiche. Hacka ägget grovt och blanda samman. Tillsätt pepparrot, citron och gräslök, smaka av med salt och peppar. Serveras med fördel på grovt bröd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".