Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Alspånsrökt röding

Publicerat torsdag 1 december 2005 kl 16.00

Jul med Stefan och Andreas
I Meny 2005

4 portioner

300 g rödingfilé, benfri
havssalt
½ dl alspån
röklåda

Lägg rökspånen i botten på röklådan. På med gallret och lägg fisken med skinnsidan neråt. Lock på och ställ lådan på gaslågan. Rök ca 1½-2 minuter. Ta ur rödingen och salta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".