Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Havtornsinkokta Signe Tillischäpplen

Publicerat fredag 1 september 2006 kl 15.45

Gästkock Fredrik Eriksson
Långbro Värdshus

8 äpplen
2 dl färsk havtorn alt. puré
1 dl syltsocker

Skär äpplena i grova klyftor. Slå på socker och bär, koka det i ca 5 minuter så att det blir lagom krämigt. Önskas lite syra tillsätt citronsaft och citronskal. Gott tillbehör till är ost eller en god skorpa.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".