Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Cabernet – Sauvignonkaramell

Publicerat torsdag 24 juli 2003 kl 13.00
Meny vecka 30 2003
1 dl strösocker 1,5-2 dl Cabernet- Sauvignonrödvin 1 vaniljstång 1 bit kanel Dela och skrapa ur vaniljstången. Värm vinet. Smält sockret i en teflonpanna tills det börjar bli gyllenbrun. Häll på det varma vinet och tillsätt kanelen och vaniljstången + det urskrapade, koka ihop tills sockret har helt smält och det börjar likna en sirap. Drar av och låt svalna lite och lägg sedan ner färska hallon – ca 1 liter, rör försiktigt runt tills hallonen är insvepta i karamellen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.