Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Morots-polka

Publicerat måndag 1 januari 2007 kl 16.14

Gästkockar Ulf och MaryAnn Wahlquist

Gott som smårätt eller förrätt.

4 medelstora polkabetor
4 medelstora morötter
4 skivor getost (chevre)
4 skivor sött, kryddigt grovt bröd

Förväll betor och morötter, al dente. Fördela på brödskivorna och lägg på getosten. Gratinera i ugn 200° ca 5 minuter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".