Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Hallonsemifreddo

Publicerat måndag 1 januari 2007 kl 16.17

Gästkockar Ulf och MaryAnn Wahlquist

4 port

3 dl vispgrädde, vispa
1½ dl socker
2 äggulor
½ dl flytande honung
4 cl bra cognac
½ l hallon, färska

Vispa socker, äggulor, flytande honung och cognac. Mosa i hallonen i äggvispet. Rör ner grädden. Frys i portionsformar. Servera med färska hallon som dekoration. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".