Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Persiljepotatis och cashewsallad

Publicerat måndag 1 januari 2007 kl 16.18

Gästkockar Ulf och MaryAnn Wahlquist

Bottna tallriken med sallat, gärna med olika textur t.ex. isberg och ekblad också portlak om det finns att tillgå. Stek kokt kall potatis i smör. Strö över rikligt med persilja på slutet och flingsalt. Lägg potatisen på sallaten. Strö över cashewnötter. Ringla över citronolivolja och citronbalsamico-crême.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".