Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Gräddfilspudding med kondenserad mjölk

Publicerat måndag 1 januari 2007 kl 16.26

Gästkock Millan Waage

1 l grädde
5 dl gräddfil
2 dl kondenserad mjölk
1 dl socker
3 gelatinblad

Värm grädde med sockret och den kondenserade mjölken. Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Vänd ned gelatinet i gräddblandningen och blanda ihop detta i en bunke med gräddfilen. Gjut i glas eller engångsglas som är lätta att slå upp puddingen i.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".