Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Sillbullar

Publicerat måndag 1 januari 2007 kl 16.11

Gästkockar Pernilla Gillberg, Ulrika ”Ullis” Högberg och Therese Gillberg

2 inlagda sillfiléer
4 urvattnade sillfiléer
6 dl köttfärs
1 hackad gul lök
3 kalla kokta potatisar
2 msk mjöl
2 äggulor
smaka av med peppar
och ev. salt

Mal sillen och potatisen, stek löken lätt i panna. Blanda allt och smaka av. Forma bullar vänd i ströbröd och stek på svag värme.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".