Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Korintsås

Publicerat måndag 1 januari 2007 kl 16.12

Gästkockar Pernilla Gillberg, Ulrika ”Ullis” Högberg och Therese Gillberg

5 dl köttbuljong
½ dl socker
1 msk vinäger
1 msk ättika
1½ dl korinter, spolade i kallt vatten
salt, peppar
soja
 

Koka ihop ca 10 minuter och smaka av. Red av med maizenamjöl.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".