Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Laxpudding

Publicerat måndag 1 januari 2007 kl 16.14

Gästkockar Pernilla Gillberg, Ulrika ”Ullis” Högberg och Therese Gillberg

I Meny april 2007 och 28 januari 2010

400 g lax, rimmad/gravad/rökt
10 halvkokta potatisar med skal, skalas och skivas
1 gul lök, hackad
5 ägg
3 dl mjölk
2 dl grädde
½ dl hackad dill
salt och vitpeppar
 
Gräddas på 175 grader 60 - 90 minuter, sänk till 150 grader när färgen är fin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".