Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Tobbes Vasaloppspasta

Publicerat torsdag 26 februari 2009 kl 09.32

I Meny vecka 9 2009

5 dl crème fraiche
1½ dl ost, t.ex. parmesan
1 dl rökt eller gravad lax
peppar och salt

Värm upp crème fraichen. Häll i osten och rör om tills osten har smält.
Tillsätt laxen som är skuren i små bitar. Ja, svårare är det inte att göra.

Torbjörn ”Tobbe” Lindgren, Evertsbergs Bygdegård

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".