Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Oeufs Brouillés à la Alexander

Publicerat onsdag 8 april 2009 kl 12.12
1 av 2
Gunilla och Alexander Kjellstedt Foto: Stefan Ubbesen
2 av 2
Oeufs Brouillés à la Alexander Foto: Stefan Ubbesen

I Meny vecka 15 2009

smör
12 ägg
salt, peppar
2 tomater
en bit purjolök 

Smält smör i medelvarm stekpanna. Knäck i äggen. Salta och peppra. Rör ofta. Tillsätt hackad purjolök och tomat när äggröran börjar bli krämig. Viktigt att inte ha för varm stekpanna. Servera den krämiga äggröran med Vikabröd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".