Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Morotsbiffar

Publicerat torsdag 23 april 2009 kl 13.21
Morotsbiffar färdiga att serveras Foto. Anna Ahlström

cirka 15 st
400 g rivna morötter
3 ägg
1½ dl mjölk
1½ dl mjöl
1 dl ost
1 tsk salt
svartpeppar
ev. persilja eller purjolök
smör att steka i

Vänd i morötterna och osten i smeten. Smält smör i en stekpanna. Klicka ut 15 biffar i stekpannan. Stek biffarna fem minuter på varje sida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".