Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Morotschips

Publicerat torsdag 23 april 2009 kl 13.22
Morotschips färdiga att serveras. Foto: Anna Ahlström

morötter
rapsolja
salt

Skala morötterna med en potatisskalare. Strimla morötterna så att det blir tunna skivor. Ha på lite rapsolja och grädda dem i ugnen på 100 grader i 1½-2 timmar. Salta morötterna och servera!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".