Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner på Cementa industri med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gotland.
(Publicerat igår kl 19.24)
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Örjan Cronströms favoritgurkrecept

Publicerat torsdag 4 september 2003 kl 11.02
Tack för trevligt program. Toppen att programmet finns på Internet. Om man missar ordinarie radiosändningar kan man lyssna på nätet när det passar och dessutom kan man lyssna flera gånger på speciellt intressanta delar. Så till mitt favoritgurkrecept som är en snabbvariant som jag använder varje höst när gurkprimörerna kommer.
3 kg gurkor 1kg strösocker 3 medelstora gula lökar 2 dl 12 %-ig ättiksprit 1 påse gult senapsfrö 3-5 dillkronor Gurkan skivas i ganska tjocka skivor (½ cm) och varvas med övriga ingredienser i en kruka. Slå sist på ättikan. Gurkan vätskar sig. Låt stå svalt i 2 dygn då är dom klara att provsmaka. Slå sedan ev. över på mindre burkar och förvara svalt. Håll till godo önskar Örjan Cronström, Nyhamnsläge
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".