Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny dukar upp en försommarmeny (v.22)

Publicerat onsdag 27 maj 2009 kl 14.41
Foto: Cata Portin / SCANPIX

I hänryckningens tid dukar Karin Fransson fram en försommarmeny för att fira pingst och  Mors Dag.






Det blir också klimatsmart mat med Maja Söderberg och Karsten Thurfjell tipsar om drycker till försommarens fester.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".