Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rödspätta på nationaldagens meny(Meny v.23)

Publicerat onsdag 3 juni 2009 kl 11.03
Svensk flagga Foto: Hasse Holmberg/Scanpix

Rödspätta är veckans fisk i Meny. Till nationaldagen bjuder Karin Fransson på stekt spätta med färskpotatis dill och rödbetor. På bordet står också nyplockade ölandsjordgubbar.





Inför EU-valet på söndag har Meny träffat två miljö- och matintresserade politiker - Anders Wijkman som nu lämnar Bryssel och Anna Maria Corazza Bildt, moderat som kandiderar till parlamentet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".