Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Ulf Wahlbergs Kantarellsnaps

Publicerat torsdag 11 september 2003 kl 09.08
 
Till 70 cl Brännvin Special eller Vodka tar man 3-4 medelstora kantareller. Hacka svamparna fint och lägg ner hacket i flaskan. Låt stå och dra 3-4 dygn. Skaka om då och då. Sila av genom ett kaffefilter. Tillsätt gärna en sockerbit. Skål! Ulf Wahlberg, Stockholm
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".