Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Apelsin- och hickorymarinerade champinjoner

Publicerat torsdag 11 september 2003 kl 09.12
I Meny vecka 37 2003
1 kg champinjoner Dressing: 1 kruka färsk koriander rivet skal av 1 apelsin 1 tsk hickory liquid smoke 2 msk star gin ¼ röd chilipepparfrukt med kärnorna urtagna 2 pressade vitlöksklyftor 1 msk honung 1 tsk salt 1 dl soya 1 dl balsamvinäger 2 dl olivolja Kan användas som tillbehör till stekt kött eller på en vegetarisk buffé. Hacka koriandern och chilipepparfrukten. Blanda det med övriga ingredienser till dressingen. Skiva champinjonerna och slå dressingen över. Lägg över plastfilm eller ett lock och ställ in i kylskåpet. Låt det stå över natten. Ställ fram på bordet. Agneta Kjellström
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.