Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Meny sänder från sommarverandan (v.24)

Publicerat onsdag 10 juni 2009 kl 13.00
Ett dukat bord Foto: Scanpix Leif R Jansson

Det är dags för den sista sändningen från Menys sommarveranda i Kalmar. Och som vanligt blir det ett välspäckat, välsmakande, väldoftande och vällagat program.

Vid grillen står systrarna  Carina och Ulrika Brydling, som bjuder på grillat sidfläsk med rostad rotfruktssallad , fattiga riddare med grillad melonsallad.

Maja Söderberg, författare till boken "Majas klimatmat" avslutar Menys serie "Mat och klimat" med lättlagade, goda och klimatvänliga mungobönsbiffar.

Det är också examensdags för Menys vinskola med Mikael Mölstad och Karsten Thurfjell.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".