Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Stekt äppeltunnbröd

Publicerat torsdag 18 september 2003 kl 15.49

Karin Franssons recept i Meny vecka 38 2003

4 mjuka tunnbröd
2 krispiga äpplen
100 g getost eller camembert
Lägg osten och skivad äpple mellan tunnbröden. Stek i lite smör eller olja tills de blir knapriga och osten smälter. Servera dem nystekta till en soppa och njut!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".