Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
TORSDAG 10 SEPTEMBER

Katja Palmdahl lagar äpplepannkaka

Publicerat torsdag 10 september 2009 kl 09.30
1 av 2
Paella, Morotssoppa och äppelpannkaka à la Katja Palmdahl.
2 av 2
Paella, Morotssoppa och äppelpannkaka à la Katja Palmdahl.

Det här är Katja

Arbetar: Kretiv ledare på Gunnebo slott & trädgårdar samt matstylist, konsult m.m.
Första matminnet: När vi längst ut på kustbandet plockat musslor som vi kokar i havsvatten och äter ur en sotad aluminiumkastrull. Då sken alltid solen!
Inspireras av: Kollegor, härliga råvaror och utmaningar.
Finns inte i kylskåpet: Lightprodukter.
Topp tre vardegsrecept: Älskar matiga sallader! Soppa, speciellt fisksoppa med mycket rotfrukter och köttbullar med gräddsås, morötter och pressgurka såklart!

Katjas recept


Fler mattips från Katja
Lyssna på klippen som inte var med i programmet!

Har du testat några av Katjas recept? Vad tyckte du?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".