Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Yoghurtsallad med vitkål och sesam

Publicerat torsdag 10 september 2009 kl 10.00

10 september 2009 med Katja Palmdahl

3 dl finstrimlad spetskål/vitkål
1 dl stimlad morot
1 tsk pressad citron el vinäger
½-1 tsk sesamolja1 dl turkisk yoghurt
Salt

Blanda alla ingredienser och smaka av med salt. Garnera gärna med t.ex. rostade sesamfrön och hyvlad morot.

Yoghurtsalladen är god till .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".