Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
torsdag 3 september 2009

Alla dessa tillsatser i maten...

Publicerat torsdag 3 september 2009 kl 10.00
Mats-Eric Nilsson har koll på tillsatserna.

Behöver vi verkligen tillsatser i maten? Det undrar Menys reporter Nina Frogneborn efter att ha studerat innehållsförteckningen på smörgåsskinkan.

Hon pratar E-nummer och konsumentmakt med bland andra författaren Mats-Eric Nilsson som skrivit Den hemlige kocken, och Klas Hesselman på SIK (Institutet för livsmedel och bioteknik).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".