Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Carmens majsgratäng är "så vacker"

Publicerat onsdag 7 oktober 2009 kl 15.00

"Jag har sldrig sett någon skära lök som Carmen" berättar Lars Palmgren, vår reporter som besökt henne i hemmet i Chile.

I Majsgratängen har hon en massa ingredienser: Flera kryddblandningar, köttfärs, majs, vitlök, kycklingbröst, oliver, russin, kokta ägg, muskotnöt och mycket mer.

Lyssna när

Tyvärr har det smugit sig in ett litet fel i reportaget. Carmen pratar om att hon använder spiskummin, men i reportaget översätts det felaktigt till kummin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".