Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Torsdag 15 oktober

Nu är det pumpadags!

Publicerat torsdag 15 oktober 2009 kl 01.00
1 av 2
2 av 2

Klassika höstråvaror som rotfrukter och äpplen - gjorda med lite extra finess och på ett lite annnorlunda vis - så kan man sammanfatta Maries recept. Och hur många tillagar egentligen pumpa? Kanske är det dags för ett försök?




Har du testat något av Maries recept? Vad tyckte du? Kommentera så hjälper du andra Meny-lyssnare!

Läs mer om Maries tips på vardagsmat här:

"Jag brukade suga ur märgen ur benen!"

Det här är Marie Skogström:

Arbetar: Mat & vin på Stolpaberga, för tillfället ledig till hälften.
Varför kock: Därför att mat kan vara så otroligt kul och varierande, man kan lära sig något nytt varje dag!
Första matminnet: Kalvlägg med rotmos :) som mamma lagat, jag bukade suga ur märgen ur benen när de var klara, ha ha ha!
Inspireras av: Kreativa människor som ger järnet!
Finns inte i kylskåpet: MARGARIN

Topp tre vardagsrecept:

1. Ugnspannkaka med fläsk när tiden är knapp
2. Färsk pasta med köttfärsås (Peters favorit)
3. Mixade grönsakssoppor av vad säsongen har att erbjuda.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".