Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Rebeccas tomatsylt med ingefära

Publicerat onsdag 14 oktober 2009 kl 09.23

Här kommer ett litet gott recept för dem som har många små gröna tomater hemma.
Rebecca Rillysdotter

Det här behöver du:
500 g gröna tomater, tvättade.
2 dl socker
2 msk citron
1 krm ingefära

Gör så här:
Mixa ingredienserna. Koka alltihop i cirka 20 minuter, tillsätt 1 krm ingefära och häll upp på varm burk. Då har du en jättegod sylt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".