Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Sockerstekta äpplen med rosmarin

Publicerat torsdag 15 oktober 2009 kl 09.55

22 oktober med Anna Johansson

4 portioner

Det här behöver du: 
4 st äpplen
2 msk socker
2 kvistar rosmarin
2 msk smör
1 msk citronjuice 

Gör så här:
Klyfta äpplena och tag bort kärnhuset. Stek sedan äpplena i lite smör med rosmarinkvistarna, så att de blir gyllenbruna. Strö över sockret och tillsätt citronjuice. Slunga runt äpplena så att allt blandas.
Servera gärna med vaniljglass eller vaniljsås.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".