Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Vet du hur Katarina slipper död och "fnöskig" ruccola i kylen?

Publicerat torsdag 22 oktober 2009 kl 13.36

Jag vet inte hur många kilo ruccolosallad jag under årens lopp shoppat och lagt in i kylen - för att nästa dag finna den alldeles fnöskig och i stort sett oanvändbar/heldöd.
Vad gör jag för fel? Kan ruccolan överleva i kylen eller hur ska jag bära mig åt?
Tacksam för hanteringstips!
MVH/Katarina Höög

Här hittar du

Har du något tips till Katarina?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".