Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Kokt kryddpepparkorv med pepparrot

Publicerat torsdag 29 oktober 2009 kl 01.00

29 oktober med Tina Nordström

Det här behöver du:
2 st köttkorvar, kokta eller färska
2 skalade morötter
2 skalade palsternackor
2 silverlökar
8 st små potatisar
2 tsk torkad timjan
7 dl vatten
Färsk pepparot

Gör så här:
Skär ner morötterna och palsternackan i pengastorlek. Halvera potatisen.
Fräs morötter, palsternackorna, potatisen och timjan i lite smör och olja. Häll på vattnet, låt koka tills rotfrukterna börjar mjukna.
Dela korven och lägg ner i grytan.
Avsluta med att riva färsk pepparot över.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".