Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Romansallad med varm grönmögelost- och äpplejuicedressing

Publicerat torsdag 29 oktober 2009 kl 01.00

29 oktober med Tina Nordström

Det här behöver du:
50 g mögelost
½ dl äpplejuice, till exempel tropicana
Romansallad
1 äpple
1 dl valnötter

Gör så här:
Koka upp juicen och vispa ner osten.
Dela salladen grovt i en skål, skär äpplet tunt och blanda i nötterna. Vänd ner den varma vinaigretten och avsluta med svartpeppar från kvarn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".