Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Förstörs maten i micron?

Publicerat onsdag 28 oktober 2009 kl 09.32

Mikrougnen är ju energibesparande och effektiv. Jag lagar mat i mikron, värmer och tinar. Häromdagen fick jag höra av en person som brukar veta, att enzymerna i matvarorna förstörs av mikrovågorna. Är det någon som vet?
Lilian

Här hittar du 

Har du något tips till Lilian?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".